top of page
  • aycaytug

BÜTÜN KONSER SALONLARI YORUMCULARA AÇIK!

Güncelleme tarihi: 28 Mar 2022

Konser vermek istediğiniz bir salon için iletişime geçtiğinizde eminim birkaç gün içinde dönüş alıyorsunuz (!). Nasıl yani? Yoksa e-postalarınıza cevap gelmiyor mu?


Bu arada iletişime geçmeniz gereken kişiye rahatlıkla ulaşabiliyorsunuzdur ve hatta size birkaç tarih de sunuyorlardır, araya kimseyi sokmanıza gerek kalmaz (!).


Etkinlik için salon kirası ödemek zorundasınız dediklerini de hiç sanmıyorum, çok önemli bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyor olduğunuzdan yolunuzu açmaya çalışıyorlardır (!).


Sevgili öğrenciler… Ne kadar güzel salonlarımız var değil mi? Öğretmenlerinize “konser vermek istiyoruz” dediğinizde "tabii hemen tarih alalım" diyorlardır (!).


Dosya hazırlamak için önüne şartlar koşulan sanatçı-akademisyenler bütün orkestralar sizle çalmak için sırada bekliyorlar (!). Ne de olsa akademik dünyada yükselebilmek için yapmanız gerekenler adilane ve gerçekçi koşullarda belirlenmiş ya da hiç belirlenmemiş (!).


Bir de konser salonlarında sürekli farklı performanslar, farklı müzisyenler dinleyebildiğimiz için çok şanslıyızdır, yani bir sezon içinde konser salonları sürekli aynı müzisyenlere verilmiyordur (!). Bunu söylemeden geçmek olmazdı.


Kıymetli sanatçılarımız gençlerimizin elinden tutup destek oluyorsunuz, çok şanslılar (!). Sadece birkaç sanatçımızın bu desteği verdiğini düşünsenize.


Ayrıca kazanç elde etmiyoruz demeyin sakın (!). Sonuçta profesyonel iş yapıyoruz.


Bütün konser salonları, orkestralar, bol kazançlar bizim (!).


Bir dakika… Yoksa değil mi?





16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

KONDİSYON...

bottom of page